BİZİMLE YÜRÜMEK İSTERMİSİNİZ

MANA-DER Manisa Araştırma Derneği, Erdemin ve Vicdanın sesi olmayı amaçlayan bir sivil toplum kuruluşudur. Üyelerinin İslami hassasiyetlerle hareket ettiği, modern dünyada müslümanca yaşamanın yollarını arayan sivil bir harekettir. Sadece üyelerinin aidatlarıyla/yardımlarıyla faaliyetlerini devam ettiren, hiçbir minnet altına girmeden geleceğe umutla bakan bir duruşun sahibidir. Bu anlamda hiçbir siyasi/politik duruşun devamı, uzantısı veya temsilcisi değildir.

Zamana tanık, çevresine duyarlı, insana saygılı bireyler olarak sahici işler yapmak arzusundayız. Daha mutlu bir dünyaya uyanmak için küçükte olsa yapacaklarımızı ertelemeyeceğiz. İnsanımıza, şehrimize, toplumumuza ve tarihimize olan sorumluluğumuzla hareket edeceğiz.

Sizi, Manisamıza medeni bir katkı için bugünü geleceğe bağlayacak büyük bir hayır köprüsü kurmaya davet ediyoruz.

BİZİMLE BU YOLU YÜRÜMEYE VAR MISINIZ?