KÜLTÜR KOMİSYONU

perşembe dersi

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği her hafta dernek merkezemizde asrı saadet den örnekler ile  dini anlamaya çalışıyoruz. tüm halkımıza açoktır. her perşembe saat 21:00 da bekliyoruz ...Detaylar

AHİRETSİZ MÜSLÜMANLIK

Kudus ve Gençlik

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği Tarihçi ve Yazar Hüseyin ÖZHAZAR 29.12.2017 CUMA günü saat:20:00 de mana-der dernek merkezinde KUDUS ve GENÇLİK Konulu konferans verecektir. tüm dostlar davetlidir. ...Detaylar

Manisa valisi derneğimizi ziyaret etti

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer hafta sonu mana-der dernek merkezimizi ziyaret etti. Ziyarette mana der yönetim kurulu hazır bulundu.             Mana-Der Başkanı Şaban Mertyürek Dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.   Vali Güvençer, g& ...Detaylar

MUSTAFA SOYKOK KONFERANSI

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği 22 Mayıs 2016 pazar günü akşam saat:21:00 de Şehzadeler Tarihi Rum Mehmet paşa Bedestenin de Şehzadeler Belediye Başkan Yrd. Bilal Demir de katılım gösterdi ...Detaylar

Abdurrahman Dilipak 'Ümmet,Siyaset,Geleceğimiz'

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki tarihi Bedesten’de ‘Ümmet, Siyaset ve Geleceğimi’ konulu konferansta konuşan Gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak , “Tenimizi, cinsiyetimizi kendimiz seçmedik. Bundan dolayı hiç kimse üstün ya da geri değildir. Bu Allah’ın takdiridir. B ...Detaylar

Kitap Okuma Grubları

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği Kitap okuma grublarını oluşturmaktaki hedefimiz, inanan insanların, dinlerine lâyık ve “ikra” emrine uyan Müslümanlar olmalarıdır. Biliyoruz ki, bilgili Müslüman daha güzeldir. Kutlu Peygamberimiz s.a.v. de her fırsatta bize bilgili olmayı, bilgi ile kardeş olmayı öğütlemişdir. Bu hede ...Detaylar

NECİP CENGİL MİSAFİR EDİYORUZ

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği 21 MART 2014 SAAT 20:30 DA Manisa Öğretmenevi Konferans Salonunda MANA-DER VE GENÇ MEMURSEN işbirliği gerçekleştirdik. Program sonra Necip CENGİL'e Teşşekkür plaketi memur sen başkanı Mehmet Emin Sofuoğlu takdim etti, çıkışta yazar kitaplarını imzaladı. BİR YÜRÜYÜŞÜN TEFEKKÜRÜ Her eser ...Detaylar

Kültür Komisyonu

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği Kültür Komisyonu, medeniyet değerlerimize ait unsurlardan hareketle bize ait dünden kalan güzellikleri göz önünde bulundurarak bugüne taşıyan, yarına ait projeksiyonlar geliştirerek derneğimizin vitrini, lokomotifi iddiasındaki en önemli komisyonlardan biridir.   Derneğimizin kurumsallaşma durumla ...Detaylar

M.HANİFİ TOSUN KONFERANS GERÇEKLEŞTİRDİK

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği 26 Ekim Pazar günü saat 20:00de Manisa Öğretmenevinde Mehmet Hanifi TOSUN ''YAŞANILABİLİR BİR DÜNYA İÇİN'' Konulu konferans verdi. Konferansdan sonra Memur sen Başkanı M.Emin SOFUOĞLU katkılarında Konuşmacı M.Hanifi TOSUN'a teşekkür etti ve plaket takdim etti.   Zulüm arşı alaya ulaşmış ...Detaylar