ANADOLU ÖĞRENCİ BİRLİĞİ

Anadolu Öğrenci Birliği Manisa - KİTABINI AL GEL

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği (Okumak bazen yaşadığın şehri, bazen tüm dünyayı, bazen geçmişi, bazen bugünü, bazen bir yabancıyı, bazen sadece kendini keşfetmektir...) Tüm kitap severleri bekleriz.. ...Detaylar

AÖB 15 Ülkede Kardeşlik Sofrası Kuruyor!

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği Anadolu Öğrenci Birliği, 15 Ramazan “Dünya Yetimler Günü”nde 15 farklı ülkede kardeşlik sofrası kuruyor.16.05.2017 16:10 İyilik, “bu dünyada benim de söyleyecek bir sözüm var” demek, elimizin ulaştığı en ücra topraklara ve oralarda yaşayanlara selâm götür ...Detaylar

Turgay Aldemir Ege Bölge kampına Misafir oldu

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği Aldemir: Biz Kaybedersek Bütün Dünya Kaybeder  Anadolu Öğrenci Birliği Ege Bölge Kampı’nda konuşan Anadolu Platformu Başkanı Turgay Aldemir, “Tarih sahnesinden çekilmemiz ile sadece biz kaybetmeyiz, bütün dünya kaybeder” dedi.11.03.2016 11:22 Anadolu Öğrenci Birliği Ege ...Detaylar

Manisa | Anadolu Öğrenci Birliği Mısır'daki İdam Kararlarını Manisa Manolya Meydanında Protesto Etti.

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği 18 Mayıs günü saat 17.00'da Hatuniye Cami'sinde buluşan Manisa Anadolu Öğrenci Birliği öğrencileri,Mana-Der yönetim kurulu başkan ve üyeleri ikindi namazının ardından Manolya Meydanı'na doğru sloganlar atarak yürüdüler. Eylem basın açıklaması ve dua ile sona erdi. AYAĞA KALK TÜRKİYE! &ldq ...Detaylar

Manisa AÖB erkek öğrencilerin düzenlediği 'Öncü Şahsiyetler' programında Ömer Muhtar'ın hayatı anlatıldı.

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği Manisa AÖB erkek öğrencilerin düzenlediği 'Öncü Şahsiyetler' programı 16.05.2015 Cumartesi akşamı Mana-Der dernek merkezinde; Mehmet Kızıltaş ve Yusuf Yıldızcan Libya'nın direniş sembolü olan Ömer Muhtar anlattı. Mehmet Kızıltaş ve Yusuf Yıldızcan sunumlarında Ömer Muhtarın;hayatı,ailesi,eğitimi ile ilgili b ...Detaylar

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği Manisa AÖB'nin düzenlediği; Uşak,Aydın,İzmir'den de öğrencilerin katıldığı bahar pikniği 10.05.2015 Pazar günü Manisa Sipil Dağında yapıldı. Organizasyona katılım gösteren öğrencilerlerin tanişması akabinde,Manisa AÖB Başknı Adem Aktaş kısa bir konuşma yaptı.Aktaş konuşmasında;sahih din algısana, müs ...Detaylar

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği Manisa AÖB'nin düzenlediği ve Uşak AÖB'nin konuk olduğu 'Öncü Şahsiyetler' programında bu hafta,Şuayb Osman Düzce Kassam Tugaylarının efsane komutanı Abdullah Bergusi'yi anlattı. Osman Düzce Bergusi'nin sıra dışı yaşamından bahs etti.Kuveytte dünyaya geldiğini ,Elektronik ve Mekanik uzmanı olduğunu ve bu ...Detaylar

Anadolu Öğrenci Birliği Manisa kız öğrencilerinin düzenlediği 'Öncü Şahsiyetler' programında bu hafta rol model olarak Hz.Hacer ve Rabiat-ül Adeviyye konuşuldu.

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği Anadolu öğrenci birliği Manisa kız öğrencilerin düzenlediği 'Öncü şahsiyetler' programında bu hafta iki önemli şahsiyetin sunumu yapıldı;Hz.Hacer ve Rabiat-ül Adeviyye. Ilk bölümde Hz.Rabiat-ül Adeviyye sunumuyla üniversiteli kız öğrencilerden Aişe Şahin konuştu.Rabia'tül Adeviyye ...Detaylar

Manisa | Üniversiteli Kız Öğrenciler Piknikte Biraraya Geldi

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği Anadolu Öğrenci Birliği Manisa Şubesi Kız öğrenciler, bu hafta piknik organizasyonuyla bir araya geldi. Bu haftaki Öncü Şahsiyetler programı da piknikle beraber gerçekleştirildi. 'Öncü Şahsiyetler' programında bu hafta, üniversite öğrencisi Hatice Bağcı ''Hz Aişe”yi sundu. Hz.Aişe'nin ilme ilg ...Detaylar

Anadolu Öğrenci Birliği Manisa'nın düzenlemiş olduğu öncü şahsiyetler programında bu hafta Mehmet Akif ERSOY'un hayatı anlatıldı