Esnaf Komisyonu

Esnaf Komisyonları çeşitli periyotlarda toplanmakta, çalışma, planlama ve istişarelerini bu toplantıda gerçekleştirmektedir. Esnaf komisyonu, esnafla alakalı tüm faaliyetlerin planlanmasından yürütülmesine, takibinden denetlenmesine, geliştirilmesinden yenilenmesine kadar her sahada yönetim kuruluna teklifler hazırlayan, esnafın meselelerini görüşen ve yönetim kurulunca kendisine tevdi edilen görevleri yürüten birim olarak görev yapmakta.

Esnaf Komisyonları faaliyetlerini gerçekleştirirken haftalık, aylık, yıllık takvimler oluşturmakta; etkinliklerin planlaması, koordinasyonu ve raporlamasını titizlikle yürütmektedir. Yapılan programlardan bir kısmı: Ders grupları, Esnafı Ziyaret, Esnafla Tanışma-Kaynaşma Yemeği, Kahvaltı Programı, Gezi Programı, Gruplarda Kitap Okuma Programı, Sportif Faaliyetler, İşyerlerinde Açık Sohbetler, Taziye Ziyaretleri