YARDIM KOMİSYONU

YEMEN

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği Değerli iyilik gönüllüleriSizlerinde bildiği üzere Yemen’de yaşanan iç savaş nedeniyle açlık ve salgın hastalıklar had safhada.. İç savaşın başladığı günden bu güne 85 bin çocuğun yetersiz gıda ve buna bağlı sağlık problemleri yüzünden hayatını kaybetti. Yemen’de kıtlık ...Detaylar

RAMAZAN ETKİNLİKLERİMİZE HAZIRLIKLARIMIZ BAŞLIYOR

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği DEĞERLİ GÖNÜL DOSTLARIMIZ  MANA DER AİLESİ OLARAK BU YILDA MAĞDUR MAZLUM KARDEŞLERİMİZİN YANINDA OLMAYI GÖREV EDİNDİK. BU AMAÇLA İMKANI KISITLI KARDEŞLERİMİZİN YANINDA ILMAYI GÖREV EDİNDİK,VE İFTAR ÇADIRINI KARDEŞLERİMİZİN AYAĞINA GÖTÜREKİM İSTEDİK. SİZ KERDEŞLERİMİZİN DESTEK VE YARDIMLARINI BEK ...Detaylar

Manisa İyilikder Somada ''301 can 301 fidan hatıra ormanı'' etkinliğini gerçekleştirdi.

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği Manisa İyilikder'in organize ettiği ''301 can 301 fidan hatıra ormanı'' etkinliği 19.05.2015 Salı günü ManaDer Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Mertyürek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manisa Anadolu Öğrenci Birliği ,İyilikder Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Çiçek ve Muhammed Rıza Şekerli,İyili ...Detaylar

Yardım Komisyonu

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği Yardım komisyonu, Alan el ile veren el arasında hayır köprüsü olmayı kendine hedef almış. Bulunduğu bölgedeki ihtiyaç sahibi ailelerin tespit edilmesi ve bu ailelere yapılacak yardımın organizasyonunu, planlamasını yapar. Yardımın toplanmasından dağıtılmasına, ihtiyaç sahiplerinin tespit edilmesinden arşivlenmesin ...Detaylar