EVDE KAREKTER EĞİTİMİ

EKE Komisyonunun İnternet Sitesi Yayına Açıldı

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği  İyi, nitelikli, ahlaki asalet sahibi insanlar yetiştirebilmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Anadolu Platformu’na bağlı EKE (Evde Karakter Eğitimi) Komisyonunun internet sitesi yayına girdi. Vahyin kontrolünde, Hz. Peygamber’in örnekliğinde kendi değerlerine sahip, mutlu,  geleceğe umut ve güve ...Detaylar

EVDE KAREKTER EĞİTİMİ NEDİR

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği EVDE KARAKTER EĞİTİMİ çalışması ise 6–14 yaş arası çocuklara yönelik, 7–10 kişilik gruplar hâlinde evlerde, ailelerin istekleri doğrultusunda yürütülen diğer programlar için ön aşama niteliğinde bir eğitim, sosyal etkinlik ve davranış kazandırma programıdır. Bu programla kendine g& ...Detaylar

EKE öğrencileri devam ediyor

MANA-DER Manisa Arastırma Derneği Evde Karakter Eğitimi öğrencileri  Her mahallede Anadolu Platformunun ders programı ile evlerde karakter eğitimi uygulamaya devam ediyor. Evde Karakter eğitimi öğrencileri etkinlik kapsamında 9D sinamaya gittiler. ...Detaylar